Hervormde Gemeente Wouterswoude Hervormde Gemeente Wouterswoude
Wat fijn dat u onze website bezoekt. U bent van harte welkom om ook onze kerkdiensten te bezoeken! Elke zondag is er twee keer, om 9:15 uur en 14:00 uur, een eredienst in ons kerkgebouw aan de Tsjerkeloane 34 te Wâlterswâld.Informatie hierover vindt u op deze site onder het kopje diensten of onder de knop kerkdiensten. Tijdens de morgendienst is er een oppas voor de kleine kinderen in gebouw Maranatha tegenover het kerkgebouw.

Ook doordeweeks zijn er diverse gesprekskringen en verenigingen. Informatie hierover is op deze website te vinden onder de knop verenigingen.

Diensten Diensten

Zondag 29 januari              9.15 uur Ds. K.H.Bogerd voorbereiding Heilig Avondmaal
                                         14.00 uur Ds. K.H.Bogerd
Zondag 5 februari              9.15 uur Ds. K.H.Bogerd bediening Heilig Avondmaal
                                         14.00 uur Ds. K.H.Bogerd nabetrachting Heilig Avondmaal
Zondag 12 februari            9.15 uur Ds. J.W.Wind Damwâld
                                         14.00 uur Ds. J.W.Wind Damwâld

Mediterend naar de zondag 2023

QR code

Beste bezoeker,

Wanneer u onze website bezoekt, en de verschillende activiteiten volgt via de wegen van de media, dan is er nu een mogelijkheid om via de afgebeelde QR code een donatie te doen voor het werk in onze gemeente. U scant met de camera van uw smartphone de code en klikt op de link die verschijnt. Vervolgens kunt u via de link uw eigen gekozen bedrag doneren aan onze kerk. Alvast bedankt voor uw gave. Weet dat de HEERE de blijmoedige gever liefheeft.