Diensten Diensten

zondag 5 december        9.15 uur Ds. J.W. Hooydonk  Oldebroek( Bediening H.A.)
                                      14.00 uur Prop. E.C. de Waard ( Nabetrachting H.A.)
zondag 12 december      9.15 uur Ds. J. Hoekman Urk
                                      14.00 uur Ds. J. Hoekman Urk

Hervormde Gemeente Wouterswoude Hervormde Gemeente Wouterswoude
Wat fijn dat u onze website bezoekt. U bent van harte welkom om ook onze kerkdiensten te bezoeken! Elke zondag is er twee keer, om 9:15 uur en 14:00 uur, een eredienst in ons kerkgebouw aan de Tsjerkeloane 34 te Wâlterswâld.Informatie hierover vindt u op deze site onder het kopje diensten of onder de knop kerkdiensten. Tijdens de morgendienst is er een oppas voor de kleine kinderen in gebouw Maranatha tegenover het kerkgebouw.

Ook doordeweeks zijn er diverse gesprekskringen en verenigingen. Informatie hierover is op deze website te vinden onder de knop verenigingen.

Protocol COVID-19 Protocol COVID-19
Gezien de landelijke wijziging betreffende de omgang met maatregelen tegen Corona, heeft de kerkenraad de volgende zaken besloten aan te passen:
* We blijven de banken om en om bezetten. Mochten de rijen om en om bezet zijn dan vragen we u om plaats te nemen waar dit verantwoord kan.
* Schoonmaakdoekjes blijven in de banken  aanwezig en kunnen gebruikt worden voor het schoonmaken van de bank na de dienst.
* Het desinfectiemeubel met daarin de collectezakken zal in de hal van de kerk blijven staan.
* Stickers, met daarop de oproep om 1,5 meter afstand te houden, worden verwijderd omdat deze maatregel vervallen is.
In de hal van Maranatha zal er ook nog de mogelijkheid blijven voor desinfectie.
* De oppas bij de ochtenddienst en de zondagsschool vinden plaats in de grote zaal van Maranatha.

Voor alles geldt dat we de algemene maatregelen vanuit het RIVM moeten hanteren.