Hervormde Gemeente Wouterswoude Hervormde Gemeente Wouterswoude
Wat fijn dat u onze website bezoekt. U bent van harte welkom om ook onze kerkdiensten te bezoeken! Elke zondag is er twee keer, om 9:15 uur en 14:00 uur, een eredienst in ons kerkgebouw aan de Tsjerkeloane 34 te Wâlterswâld.Informatie hierover vindt u op deze site onder het kopje diensten of onder de knop kerkdiensten. Tijdens de morgendienst is er een oppas voor de kleine kinderen in gebouw Maranatha tegenover het kerkgebouw.

Ook doordeweeks zijn er diverse gesprekskringen en verenigingen. Informatie hierover is op deze website te vinden onder de knop verenigingen.

Diensten Diensten

Zondag 7 augustus    9.15 uur Ds. K.H. Bogerd
                                 14.00 uur Ds. K.H. Bogerd
Zondag 14 augustus  9.15 uur Prop. J.K. Abbink Vriezenveen
                                 14.00 uur Prop. J.K. Abbink Vriezenveen
Zondag 21 augustus  9.15 uur Ds. K.H. Bogerd
                                  14.00 uur Ds. K.H.Bogerd
Zondag 28 augustus   9.15 uur Ds. F. Pierik Drachten ( voorbereiding HA)
                                  14.00 uur Ds. F. Pierik Drachten
Zondag 4 september  9.15 uur Ds. K.H. Bogerd ( bediening HA)
                                  14.00 uur DS. K.H. Bogerd ( nabetrachting HA)

Bijbellezingen Romeinen Bijbellezingen Romeinen
ROMEINEN UITGELEGD EN TOEGEPAST ZOMER BIJBELLEZING WALTERSWALD 2022.

In de zomerperiode van 2022 verzorgt ds. K.H. Bogerd - Hervormd predikant van Wâlterswâld - een zevental Bijbellezingen in Wâlterswâld. De Bijbellezingen bevatten vervolgstof en staan in het teken van ‘Romeinen uitgelegd en toegepast.’ U en jij bent op de hiernaast vermelde woensdagen van 19.30-20.30 uur van harte welkom in Maranatha (tegenover de kerk). Na afloop staat de koffie klaar.

Meer informatie of meeluisteren: www.hervormdwouterswoude.nl
                                                        www.kerktijden.nl/gem/1057/pkn-herv-gem-wouterswoude

Data Bijbellezing D.V. 10 augustus, 24 augustus, 7 september, 21 september 2022.
Locatie Bijbellezing: Gebouw Maranatha, Tsjerkeloane 75 Wâlterswâld