Protocol COVID-19 Protocol COVID-19
Gezien de landelijke wijziging betreffende de omgang met maatregelen tegen Corona, heeft de kerkenraad de volgende zaken besloten aan te passen:
* We blijven de banken om en om bezetten. Mochten de rijen om en om bezet zijn dan vragen we u om plaats te nemen waar dit verantwoord kan.
* Schoonmaakdoekjes blijven in de banken  aanwezig en kunnen gebruikt worden voor het schoonmaken van de bank na de dienst.
* Het desinfectiemeubel met daarin de collectezakken zal in de hal van de kerk blijven staan.
* Stickers, met daarop de oproep om 1,5 meter afstand te houden, worden verwijderd omdat deze maatregel vervallen is.
In de hal van Maranatha zal er ook nog de mogelijkheid blijven voor desinfectie.
* De oppas bij de ochtenddienst en de zondagsschool vinden plaats in de grote zaal van Maranatha.

Voor alles geldt dat we de algemene maatregelen vanuit het RIVM moeten hanteren.